Credit card en dergelijke

Bekijk dit opgenomen webinar over creditcardstrategie tijdens COVID-19 – en zoek een promotiecode voor Grubhub

Dit bericht bevat verwijzingen naar producten van een of meer van onze adverteerders. We kunnen een vergoeding ontvangen als u op links naar die producten klikt. Op de aanbiedingen op deze pagina zijn voorwaarden van toepassing. Bezoek deze pagina voor een uitleg van ons advertentiebeleid.

Creditcardmaatschappijen hebben de afgelopen maanden een stortvloed aan nieuwe voordelen en bonuscategorieën ingevoerd. Sommige hiervan zijn bedoeld om klanten te verleiden hun uitgaven te verhogen, terwijl andere bedoeld zijn om bestaande voordelen gebruiksvriendelijker te maken. Nu reisvoordelen minder nuttig worden, zijn voordelen voor thuisbezorging en bonussen voor boodschappenuitgaven aantrekkelijker dan ooit – en we zien nieuwe (of bijgewerkte) partnerschappen opduiken van veel kaartuitgevers. aanvraag visa card online.

Om u te helpen deze veranderingen te doorbreken en u te helpen uw portemonnee te maximaliseren, hebben we tijdens COVID-19 met de creditcardexperts van TPG, Madison Blancaflor en Chris Dong, onze meest recente TPG Talks-webinar besproken om de kaartstrategie te bespreken.

Meld u aan voor de dagelijkse TPG-nieuwsbrief om dergelijke verhalen in uw inbox te ontvangen.

De sessie werd u aangeboden door Grubhub, een bezorgdienst voor eten die samenwerkt met de American Express® Gold Card om maandelijks afschriftkredieten aan kaarthouders aan te bieden. En als je geen kans hebt gekregen om af te stemmen, kun je $ 5 korting krijgen op je volgende bestelling van $ 15 of meer bij Grubhub door de code TPGTALKS in te voeren. Maar haast je! De code is alleen geldig tot en met zondag 27 september en de hoeveelheden zijn beperkt. kosten mastercard berekenen is mogelijk.

Zoals vermeld in de sessie, hebben we de afgelopen weken een hele reeks nieuwe, verbeterde creditcardaanbiedingen gezien. Als u op zoek bent naar een nieuwe kaart, kan dit een goed moment zijn om erop te springen. Hier zijn er twee in het bijzonder die Madison en Chris markeerden tijdens het webinar:

Chase Sapphire Preferred Card: verdien 80.000 Ultimate Rewards-punten nadat u $ 4.000 aan aankopen hebt besteed in de eerste drie maanden na het openen van een account.
Capital One® Venture® Rewards-creditcard: verdien 100.000 bonusmijlen wanneer u $ 20.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste 12 maanden vanaf het openen van een account, of verdien nog steeds 50.000 mijlen als u $ 3.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste drie maanden.
Het is vermeldenswaard dat zowel Chase als Capital One ook wijzigingen hebben aangebracht in de inwisselopties op deze kaarten in het licht van de pandemie, dus ze kunnen nu nog lucratiever zijn, zelfs als de meesten van ons niet op reis zijn.